skip to Main Content

Over Henofa

HENOFA B.V. is een dynamische en snelgroeiende onderneming gevestigd te Hengevelde.

Sinds de oprichting in 1993 is Henofa uitgegroeid tot een internationaal opererende producent van diverse naaldvilten en non-wovens. Daarnaast vervult Henofa een handelsfunctie op het gebied van allerlei soorten technisch vilt.

Met zelf ontwikkelde, eigen merkproducten is een sterke positie veroverd, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Henofa is actief binnen verschillende marktsegmenten. Het grootste en belangrijkste segment is de tuinbouw. Daarnaast worden uiteenlopende producten vervaardigd voor de bouw en diverse industriële toepassingen.

Voordat de Henofa-producten de fabriek verlaten, worden ze eerst onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Naast kwaliteit zijn betrouwbaarheid, service en flexibiliteit onze kernwaarden.

In samenwerking met onze distributeurs en klanten blijft Henofa zoeken naar nieuwe mogelijkheden en springt Henofa in op nieuwe ontwikkelingen. Door een grote schat aan kennis is Henofa in staat een adviserende rol te vervullen.

Wij geloven in partnership als basis voor innovatie, verbetering en vernieuwing. Samen met onze partners verleggen wij grenzen en onderscheiden wij ons in de markt.

HENOFA is uw partner in innovatie!

Behalve het produceren van vilt en non-wovens kunnen er binnen Henofa tal van andere bewerkingen worden uitgevoerd zoals stansen, snijden en laseren.

Ook produceren wij samengestelde producten van non-wovens en kunststoffen die door middel van confectie, lamineren of lijmververbindingen worden samengesteld. Hierdoor kunnen technische complexe producten worden gemaakt zoals producten met complexe vormen voor decoratie en design toepassingen.

Meer weten over HENOFA?

Heeft u vragen over ons bedrijf, wat we doen of onze werkwijze?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Sparren met een EXPERT?

Heeft u een technische vraag over een nieuw te ontwikkelen product of zoekt u een oplossing voor een probleem?

Bespreek de mogelijkheden met onze techneuten!

Direct een OFFERTE?

Heeft u een bestaand product en wilt u de beste prijs en de beste condities?

Neem direct contact op met onze afdeling ‘verkoop’ voor een offerte op maat.

Back To Top