skip to Main Content

Henofa breidt biologisch afbreekbaar assortiment uit

  

Als vooruitstrevend producent, blijft Henofa BV zich continue inzetten voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Graag presenteren wij u de Heno Houten Grondankers, vanaf heden onderdeel van ons biologisch afbreekbare assortiment.

Heno Houten Grondankers
Kwalitatief hoogwaardige houten grondankers, die een milieuvriendelijke oplossing bieden voor het verankeren van gronddoeken en netten. Vervaardigd vanuit hoogwaardig eikenhout, volledig biologisch afbreekbaar. De dwarspin zorgt voor een stevige verankering van gronddoeken en netten in de grond. Montage is eenvoudig, ze kunnen zeer gemakkelijk in de grond geslagen worden.

Kenmerken product
• Vervaardigd uit sterk en robuust eikenhout.
• Afmetingen: Lengte 30 cm of 50 cm | Breedte 2 cm | Hoogte 1 cm
• Voorkomt opwaaien of verschuiven van gronddoeken en netten.
• 100% biologisch afbreekbaar.
• Milieuvriendelijk alternatief voor stalen of plastic gronddoekpennen.
• Veroorzaakt geen tot geringe schade aan grasmaaiers (i.t.t. metalen grondankers).

Biologisch afbreekbaar geotextiel
De biologisch afbreekbare geotextielen van Henofa BV bieden een milieuvriendelijke oplossing tegen erosie door wind en (regen)water en stimuleren de groei van nieuwe beplanting op taluds, hellingen en andere oppervlakken.

De Heno Houten Grondankers zijn uitstekend te combineren met ons biologisch afbreekbare geotextiel. Zoals met de Heno Geo J400 vervaardigd uit 100% jute. Of met de Heno Geo KJ600 en Heno Geo KJ800 vervaardigd uit een combinatie van kokos en jute.

Met de komst van de Heno Houten Grondankers bieden we een groene oplossing voor de sectoren van Weg- en Waterbouw, Tuinbouw & Agri en voor professionals in andere sectoren.
We streven hierin naar duurzaamheid en gebruiksgemak, wat zal leiden tot een efficiënter beheer van gronddoeken. Hiermee dragen we allen bij aan de bescherming van het milieu.

Bestellen
De Heno Houten Grondankers zijn vanaf nu verkrijgbaar en eenvoudig te bestellen via sales@henofa.com en via www.bevloeiingsmatten.nl. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Henofa Breidt Biologisch Afbreekbaar Assortiment Uit
Back To Top